In between.

Blev lite löshoppning under kvällen. Vi åkte med Joline och Josefine. :)
Till att börja med, båda var jätteduktiga och gick snabbt på transporten. Det är ju bara andra gången de blev lastade, så jag är imponerad. Små fjantflickorna!

Josefine var mest på rusa-snabbt-och-knäcka-bommar-humör idag. Men, dessa 2 tjejer har under sina 3 år varit i princip ihopsydda. Idag var första gången de blev särade på, en i ridhuset och en utanför. Mycket prat blev det! Vilket gav en stressad Josefine som mest sprang och skrek, noll koll på hindret. Blev iaf några fina språng =)

Joline var lite smartare och tänkte igenom vad hon gjorde, så det gick mycket bättre! En liten oanad hopptalang finns det i lilltösen =)

Dagens sötaste var iaf lilla Krumelur, en 2årsvallack (tror jag, antar att han är kastrerad) som var i ridhus för första gången, också första löshoppningen. Han travade mycket skeptiskt över de där fjord-ätande bommarna, ilade sen iväg och ställde sig bakom Putte och gömde sig =) Söt liten typ!

Imorgon ska jag försöka lyfta in Junoz i transporten (vilket kan ta ett tag!) med Joker, och de ska få jobba i ridhuset. Och Taz ska tömköras i stora hagen. Och Titti ska få en ordentligt borstning (såg att hon var rätt lerinpackad idag) och en hiiiimla massa pussar! Bäst att sova nu då kanske så man orkar upp. Over and out!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0