Nothing's gonna stop us now.

Stört värd dag känner jag.
Började med promenad på förmiddagen med Diva, Mamma, Douglas och Milo. Vovvarna skötte sig kanooon, även om Diva var helt hyper och klätterapa, så lät hon iaf Milo vara.
Sen satt vi på framsidan och njöt i solen, fett skönt! Även om Diva låter som en high-pitch Chihuahua när det kommer andra hundar. Folk typ, får tinnitus av hennes höga pipskällskrik. Vafan?!

Sen, vidare till stallet. Taz fick premiärpröva nya bröstselen! Eller ja, däckeln är tömkörd med förut, men bröstan är inte använd och vi har inte dragit något med den. Dvs, fram till idag! Vi drog svängel och sen ett bildäck. Duktiga killen skiter ju fullständigt i allt. Började krångla lite vid ingången och snurra/inte gå framåt, men linorna och däcket skrämde honom inte alls, trots att det blev lite rörigt där ett tag.

Seeeen, in mellan skacklarna på rockarden (dvs, utan bildäcket bakom sig...) !! Han var dock lite knäpp. Han har alltid nästan sprungit in mellan skacklarna och sett skitstolt ut, idag skulle han INTE in!! Vi brukar kliva in mellan skacklarna från sidan, göra en "bakdelsvändning" när bakbenen är mellan och sen lyfta upp skacklarna. Men Taz skulle då INTE in idag. Dumma tjurskalliga häst, ni som säger att det är ston som är envisa och tjurskalliga ska fan träffa Taz. Han är fan värre än något sto jag träffat!
Men iaf, till slut var han inne. Väl på plats var det ju inga problem, han var bara envis idag helt enkelt. vi lyfte skacklarna och satte typ fast dem, men stog bara still. Han är ju bra duktig, bryr sig inte om något.

Så, samma träning ett par gånger i veckan, sen sätter vi fast vagnen ordentligt och skrittar lite till helgen!
Ja, han har gått med rockarden en gång när vi bara höll i skacklarna, och de satt alltså inte fast. Det gör vi också en gång innan vi sätter fast den ordentligt och skrittar,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0