When I held ya.

Typ heldag med Kattis, bara för att hon är bäst!
Vi startade dagen på Marieberg där vi åt, snacka skit, köpte lite grejer... Ja, for runt till massa affärer runt om, fikade på IKEA osv.
Du är oslagbar, trots att du är en tant ;)

Senare på kvällen - unghästträning i Täby. Idag var det ridning! Jag red Junoz och Becka red Taz, han måste ju bli riden ibland också.. Hittills har all fokus varit på inkörningen med ett fåtal uteritter. Han var iaf mjuk och fin tydligen, de galopperade också vilket såg riktigt bra ut, han har väl inne i manege bara galopperat någon gång förut, men då med "draghjälp". Han är en helt otrolig liten häst ^^

Junoz var såååå jäääävla mjuk och fin! Jag typ dog :D Han ställde, sänkte nacken och ja, drömhäst. Dvs, i höger varv. I vänster gick han bara ställd utåt, även i skritten... Så vi jobbade på med det, och till slut gick det helt ok! Tyvärr blir det ju inte bättre av att jag är sjukligt oliksidig och också har otroligt svårt att rida ordentligt i höger varv... Men, det syntes att han också är stel, vilket antagligen beror på att han helt enkelt inte är riden i manege mer än nån gång sen i höstas, och fokus har aldrig legat på form, ställning etc av den enkla anledningen att han inte bjudit framåt, så därför har all fokus legat där. Men han är iaf sjukligt fin, världens bästa hästi!
Han gick på rätt snabbt på transporten både dit och hem också, awesoooome!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0